Training - Jeugd

Kids Tennis -  Jeugd

Kids Tennis - Jeugd

Als jeugdvriendelijke club bieden wij een uitgebreid aanbod aan van verschillende niveau's. Alle niveau's zijn bepaald door Tennis Vlaanderen en zijn dan ook terug te vinden op hun website

Contacteer Sander
Het Klavertje 2019 -  Jeugd

Het Klavertje 2019 - Jeugd

Het “KLAVERTJE” is een initiatief van de tennisclubs in de streek  om de jongeren die nog geen tornooiervaring hebben op recreatieve manier te laten kennis maken met het ritme van een echte wedstrijd. Er wordt in de zomer gedurende enkele weken op vriendschappelijke basis en onder begeleiding gewedijverd om de titel. De wedstrijdjes worden steeds gespeeld op zaterdagvoormiddag op de velden van de organiserende clubs.

Contacteer Sander
S2T -  Jeugd

S2T - Jeugd

Ouder dan 16 jaar en wil je graag starten met tennis? T.C. Duvels biedt de mogelijkheid om te starten via hat Start To Tennis programma van Tennis Vlaanderen.

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen. Een lessenreeks in kleine groepjes, met aangepast materiaal en plezierige speelmomenten.

Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Meer weten? Neem contact met ons op of vind meer informatie via Tennis Vlaanderen.

Contacteer Walter

Competitie - Jeugd

Interne competitie 2018-19 - Jeugd

Alle clubleden kunnen meedoen aan interne competitie's. Zo is er in de zomer en de winter een clubkampioenschap met verschillende reeksen. Er worden ook verschillende dagen georganiseerd waar er overdag tegen verschillende clubleden gespeeld kan worden, dit wordt 's avonds vaak afgesloten met een uitgebreide BBQ of andere lekkernij.


Tijdens het winterseizoen 2018-19 zijn er opnieuw onze fantastische winterdubbels, hierbij worden er op vrijdagavond en zondagnamiddag verschillende dubbelwedstrijden gespeeld  in poeles van plus-minus 6 teams. Bij deze winterdubbels mogen de leden zelfs een team vormen met iemand van een andere club! Ambiance en tennis ten top!

Contacteer Hendrik

Officiële tornooien - Jeugd

T.C. Duvels organizeert verschillende officiële tornooien. Zo zijn er twee dubbeltornooien, een enkeltornooi, jeugdtornooi, tienertoer en kidstoer. Met deze zes tornooien bieden we alle clubleden van jong tot oud de mogelijkheid om competitie te spelen binnen de eigen club. Alle tornooien en inschrijven kan via Tennis Vlaanderen.

Bovendien vertegenwoordigen elk jaar meer dan 15 ploegen onze club tijdens de interclubcompetitie van Tennis Vlaanderen! De allerbesten wedijveren om de titel van "Kampioen van Antwerpen" en kunnen bij winst in het najaar strijden om de Belgische titels. De foto's van onze kampioensploegen kan u bewonderen in onze kantine.

Tornooien

Beachtennis - Jeugd

Met twee beachterreinen zijn we een van de weinige clubs in Belgie waar aan beachtennis kan worden gedaan. We organiseren natuurlijk ook tornooien, zo zijn er de interne clubtornooien maar ook officiële tornooien passeren onze club. 

Officiële tornooien