Padel & S2T

Bij TC Duvels ...... PADEL

Bij TC Duvels ...... PADEL

Padel is eigenlijk het surfen onder het tennis, het heeft iets rebels, iets dat moeilijk te kaderen is maar waar plezier maken centraal staat.

De voordelen van padel zijn immers legio: men kan het bijvoorbeeld winter en zomer spelen. De sport is net dat tikkeltje intensiever waardoor je je ook bij koudere temperaturen op de kunstgrasondergrond kan warm houden. Bovendien vraagt tennis voor heel veel spelers nog heel wat concentratie en er zijn niet zo heel veel mensen die beginnen tennissen zonder les te volgen. Padel is een pak laagdrempeliger.

Het niveauverschil, dat meer aanwezig is in tennis, heb je minder in padel. Het pure spelgehalte is immers een stuk hoger.

Contacteer Ilse

Inschrijvingsformulier zomer 2022
S2T

S2T

Ouder dan 16 jaar en wil je graag starten met tennis? T.C. Duvels biedt de mogelijkheid om te starten via hat Start To Tennis programma van Tennis Vlaanderen.

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen. Een lessenreeks in kleine groepjes, met aangepast materiaal en plezierige speelmomenten.

Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Meer weten? Neem contact met ons op of vind meer informatie via Tennis Vlaanderen.

Contacteer Walter

Inschrijvingsformulier zomer 2022

Competitie

Interne competitie (clubkampioenschappen)

Interne competitie (clubkampioenschappen)

Alle clubleden kunnen meedoen aan interne competitie's. Zo is er in de zomer en de winter een clubkampioenschap met verschillende reeksen. Er worden ook verschillende dagen georganiseerd waar er overdag tegen verschillende clubleden gespeeld kan worden, dit wordt 's avonds vaak afgesloten met een uitgebreide BBQ of andere lekkernij.


Tijdens het winterseizoen zijn er onze fantastische winterdubbels, hierbij worden er op vrijdagavond en zondagnamiddag verschillende dubbelwedstrijden gespeeld  in poeles van plus-minus 6 teams. Bij deze winterdubbels mogen de leden zelfs een team vormen met iemand van een andere club! Ambiance en tennis ten top!

Officiële tornooien

Officiële tornooien

T.C. Duvels organizeert verschillende officiële tornooien. Zo zijn er twee dubbeltornooien, een enkeltornooi, jeugdtornooi, tienertoer en kidstoer. Met deze zes tornooien bieden we alle clubleden van jong tot oud de mogelijkheid om competitie te spelen binnen de eigen club. Alle tornooien en inschrijven kan via Tennis Vlaanderen.

Bovendien vertegenwoordigen elk jaar meer dan 15 ploegen onze club tijdens de interclubcompetitie van Tennis Vlaanderen! De allerbesten wedijveren om de titel van "Kampioen van Antwerpen" en kunnen bij winst in het najaar strijden om de Belgische titels. De foto's van onze kampioensploegen kan u bewonderen in onze kantine.

Tornooien

PADEL bij tc duvels op 3 splinternieuwe terreinen!

meer over PADEL